Övriga tjänster

Vi erbjuder en rad olika produkter till din CMS hemsida.

På Group Online erbjuder vi en rad olika produkter till din CMS hemsida. Dessa produkter kan skapa dynamik, synlighet och engagemang av dina kunder på din hemsida.​

100 extra sidor

120 sidor totalt som kan administreras och redigeras efter behov. Group Online lägger in material på 50 sidor och maximalt 100 bilder utan extra kostnad om inget annat har avtalats skriftligen.

Statisk förstasida

Du kan med fördel använda en statisk startsida om du har: flera butiker och vill ha en ingång till två hemsidor, flera språk på hemsidan eller helt enkelt vill välkomna dina besökare på ett annorlunda och användarvänligt sätt.

Språkversion

Få en extra språkversion som fungerar på samma vis som standardversionen av din hemsida och nå dina kunder på olika språk. Group Online erbjuder i nuläget ej översättning av texter. 

Mall för nyhetsbrev

Få en helt egen grafisk profil till ditt nyhetsbrev. Det gör det lätt att känna igen ditt nyhetsbrev och mycket mer spännande för läsarna. MailChimp anvendes i forbindelse med afsendelse af nyhedsbreve.

Nyhetsmodul

Funktionen ger möjlighet att skriva nyhetsinlägg som automatiskt kommer att visas på ett välplacerat ställe på din hemsida. Där går det att klicka på enskilda nyheter och besökaren kommer in på en särskild sida där de kan läsa mer.  

QR-koder - länkar tryckmedia till hemsidan

QR-koder kan vidarebefordra kunden från en tidningsannons eller ett reklamblad till ditt företag på nätet. Besökaren leds fram till din sida genom att scanna QR-koden och logotypen med mobilen.

​Ta reda på mer om våra övriga tjänster

 
 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Group Online

Metalbuen 66

DK-2750 Ballerup

Org.nr.: 29414815