​CMS-hemsida med responsiv design

Få en fin hemsida från Group Online som ger ditt företag ett professionellt ansikte utåt

En hemsida med CMS (Content Management System) låter dig styra hela hemsidans innehåll och design. Vi erbjuder design av hemsidor med en integrerad och användarvänlig CMS-lösning som kan växa med ditt företag och anpassas efter dina kunders olika behov.

Enkelt att publicera innehåll på hemsida

Vårt CM-system är den ideala lösningen för små och mellanstora företag som vill presentera produkter och tjänster på ett professionellt sätt. Systemet gör det enkelt att hantera och publicera webbinnehåll på företagshemsidan.

Responsiv hemsida anpassad till PC, mobil & surfplatta

Nu skapas alla hemsidor från Group Online med en responsiv design som gör att din hemsida inte bara är snygg och användarvänlig för besökare som använder datorn utan även de som kommer till din hemsida via mobilen eller surfplattan.​

Ta reda på mer om CMS-hemsida​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Vill du veta mer om CMS-hemsida?

Kontakta oss gärna på telefon 040-600 87 00 eller info@grouponline.se så får du veta mer om hur CMS-hemsida kan hjälpa dig med att skapa en dynamisk och modern hemsida.

Med CMS hemsida får du:​

En snygg responsiv design

Vi arbetar fram en hemsida i skräddarsydd responsiv design, som gör den användarvänlig på både smartphone, surfplatta och PC.

Optimala möjligheter för synlighet på Google

Systemet ger dig optimala förutsättningar för sökmotoroptimering (SEO) som gör att din hemsida kommer högt upp på Google.

Snabbt och enkelt att redigera din hemsida

Du kan enkelt själv redigera innehållet på din hemsida via det specialdesignade, användarvänliga CMSet, som ingår med sidan.

Gratis support året runt

Vår kundtjänst uppdaterar din hemsida utan kostnad – du skickar helt enkelt text och bilder till oss, sedan lägger vi in dem på din hemsida, vanligtvis inom fyra arbetsdagar.

Group Online

Metalbuen 66

DK-2750 Ballerup

Org.nr.: 29414815